FRISSÍTVE - Hárman meghaltak: mentőhelikopter szállt ki a Brassó megyei balesethez


-A A+

Két személy meghalt, ketten súlyosan, ketten könnyebben megsérültek vasárnap délután egy Brassó megyei autóbalesetben. Egy mentőhelikopter is kiszállt a helyszínre. FRISSÍTÉS: Életét vesztette az egyik sérült is.

A helyi portálok beszámolói szerint a szerencsétlenség a DN1-es jelzésű úton, Feketehalom Fogaras felőli kijáratánál történt. Két Brassó megyei rendszámú személygépkocsi ütközött össze, miután egyikük eddig tisztázatlan okokból lesodródott a sávjáról.

Gabriela Dinu rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az egyik autóban négy, a másikban két személy tartózkodott. A balesetet az előbbi jármű okozta, amelynek a hátsó ülésén utazó 35 éves nő és 30 éves férfi az ütközés erejétől kirepült a szélvédőn. Mindketten a helyszínen életüket vesztették. A sofőr, egy 60 éves férfi és a mellette ülő 55 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A másik személygépkocsiban utazó két fiatal, egy 20 éves férfi és egy szintén 20 éves nő csak kisebb sérüléseket szerzett. A súlyos sérültek elszállításához kihívták a SMURD egyik mentőhelikopterét is. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit. Cikkünk megjelenésekor még mindkét sávon szünetelt a forgalom az országúton.

FRISSÍTÉS:  Luiza Dănilă, a Brassó Megyei Készenléti Felügyelőség képviselője közölte, hogy a kórházban belehalt sérüléseibe a baleset egyik súlyos sérültje. A 60 éves férfi a szerencsétlenséget okozó autót vezette.








EZT OLVASTA MÁR?

X