FRISSÍTVE - Elmebeteg az anyját az utcán ütlegelő férfi


-A A+

Őrizetbe vettek a hét végén a bukaresti rendőrök egy férfit, aki súlyosan bántalmazta az utcán az édesanyját. Többen tétlenül nézték, amint ütlegelte a nőt. FRISSÍTÉS: A rendőrség közölte, hogy a férfit a pszichiátriára utalták.

A főváros egyik központi sugárútján lezajlott idegborzolgató jeleneteket egy biztonsági kamera rögzítette – számoltak be hétfőn a hírtelevíziók. A felvételen látható, amint egy rövidnadrágos, meztelen felsőtestű férfi egy nőt ütlegel, aki a szemtanúk szerint a saját anyja volt.

A támadó adott pillanatban megragadta áldozata kezét, és vonszolta maga után a földön. Amikor a nő fel akart tápászkodni, többször belérúgott. A közelben parkoló taxisok követték a jeleneteket, de nem avatkoztak közbe. Egyikük azonban kihívhatta a rendőröket, mert a férfit rövid időn belül őrizetbe vették. A nőt mentősök szállították a sürgősségre.

FRISSÍTÉS: A buakresti rendőrség hétfői közlése szerint a férfi piszchikai bántalmakban szenved, ezért kórházba utalták. Az anyja nem tett feljelentést ellene. A nő nem szevedett súlyos sérüléseket, elhagyhatta a kórházat.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X