Sokkoló felvételek kerültek ki a hallássérültek kolozsvári középiskolájából


-A A+

Ököllel ütlegelte és a haját tépte egy éjszakai pedellus az egyik rá bízott 7. osztályos lánynak vasárnap este a hallássérültek kolozsvári középiskolájában.

A felháborító jelenetet egy diák vette fel a telefonjával, és osztotta meg a világhálón.

Ezen jól látszik, hogy az éjszakai nevelő egy lépcsőfeljárat korlátjánál szorítja sarokba a lányt, akit több alkalommal megüt ököllel, és a haját is húzza. A lány próbál védekezni, de a nevelővel nem tudja felvenni a harcot. A jelenet a többi diák előtt zajlik le, akik tehetetlenül nézik társuk vergődését. A verekedésnek egy másik felnőtt vet véget, aki elküldi a lányt a hálóterembe, miközben az éjszakai nevelő utánakiáltja többször is, hogy megöli.

Zoe Piontchevici, a Hallássérültek Líceumának igazgatója a news.ro érdeklődésére elmondta, az incidens vasárnap este történt. Amikor értesítették róla, azonnal bement a bentlakásos iskolába, de addigra lenyugodtak a kedélyek. Hozzátette: a biztonsági kamera által felvett képsorok alapján döntenek a nevelő elleni intézkedések szigoráról. Mint elmondta, őt arról értesítették, hogy két lány összeverekedett, a nevelő pedig szét akarta választani őket. A dolgok innen fajultak aztán el. 








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X