FRISSÍTVE: Forgalommal szemben hajtott az A1-es autópályán: négyen meghaltak


-A A+

Négy halálos áldottal járó baleset történt szombat reggel az A1-es autópályán, a Déva és Piski közötti szakaszon. FRISSÍTÉS: Helyreállt a forgalom az érintett autópálya-szakaszon. 

A Mediafax tudósítása szerint egy forgalommal szemben haladó jármű ütközött egy személyautóval és egy haszonjárművel. A Hunyad megyei készenléti felügyelőség szóvivője, Anemona Doda tájékoztatása szerint a balesetet okozó sofőr eltévesztette a bejáratot, nem figyelt a jelzésekre, amikor felhajtott az autópályára, és a forgalommal szemben indult el.

A balesetben négy személy életét vesztette, hárman megsérültek, közülük egynek az állapota súlyos - közölte a Hunyad megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Bogdan Niţu. Az elhunytak a roncsok közé szorultak. A készenléti felügyelőség hét egységét és öt mentőt vezényeltek ki a helyszínre.

Az autópálya érintett szakaszát lezárták, a forgalmat a 7-es országútra terelik

FRISSÍTÉS: Újraindult a forgalom az A1-es autópálya Déva és Piski (Simeria) közötti szakaszán - közölte az Agerpres hírügynökség.

A balesetet egy 70 éves, petrozsényi férfi okozta, aki a forgalommal szemben haladt a sztrádán járművével, és összeütközött egy Temes megyei személyautóval, valamint egy bukaresti rendszámú haszonjárművel. A petrozsényi autó mind a négy utasa életét vesztette a szerencsétlenségben.

A másik két járműben utazó három – 26, 38, illetve 52 éves – férfi megsérült, őket a dévai kórházba szállították.








EZT OLVASTA MÁR?

X