Nem bírta a stresszt a bölcsődei gondozó, eltörte a 2 éves gyermek combcsontját


-A A+

Kivizsgálást indított a rendőrség egy temesvári magánbölcsődében dolgozó gondozónő ellen, aki állítólag megütött egy kétéves gyermeket.

A Temes megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Aurora Voicilă szerint a gyermek édesanyja tett feljelentést a gondozónő ellen, akit szerdán őrizetbe vettek, majd hatvan napra hatósági felügyelet alá helyeztek. 

A szóban forgó bölcsődei gondozó Iosif Rotariu egykori válogatott labdarúgó lánya. A volt sportoló az Agerpres hírügynökségnek azt mondta, az eset a lakásukban működő bölcsődében történt, ahol a lánya gondozónőként dolgozik. „A lányom évek óta inzulinfüggő cukorbeteg, és mivel hirtelen leesett a vércukorszintje, megevett néhány tasaknyi cukrot. Emiatt 300 fölé emelkedett a vércukorszintje és ingerültté vált. A gyermek az ágyában játszott a párnájával, ő elvette tőle a párnát, mire a gyermek elkezdett sírni, ő pedig megfogta a kezét vagy meglökte, és a kicsinek most combcsonttörése van. Nagyon sajnáljuk a történteket" - mondta Rotariu, hozzátéve, hogy az incidens óta lánya infúziós kezelést kap, a stressz hatására ugyanis jelentősen megnőtt a vércukorszintje.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X