Ebben a tanévben is ott lesz a BBTE a budapesti nemzetközi oktatási kiállításon


-A A+

Hetedik alkalommal vesz részt a Babeș–Bolyai Tudományegyetem 2019. január 10. és 12. között a Budapesten megszervezésre kerülő Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. A külföldi egyetemek között helyet foglaló intézmény három napon keresztül tájékoztatja az érdeklődőket az oktatási kínálatról, a felvételivel kapcsolatos információkról és a kolozsvári egyetemista életről.

A 19. alkalommal sorra kerülő rendezvényen, ahova hozzávetőlegesen 52 000-en látogatnak el évről évre, középiskolás diákok, alapképzést végző hallgatók, tanárok, szülők személyesen találkozhatnak számos magyarországi és más európai országból érkező egyetem, főiskola képviselőivel és tanulóival.

 

Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a BBTE iránt, abból kifolyólag is, hogy jelenleg közel 200 Magyarországról érkezett, elsőéves diák tanul itt. A tapasztalat szerint a kiállításon a standhoz ellátogató érdeklődő már hallott az egyetemről korábban, célzottan keresik fel mint továbbtanulási lehetőséget nyújtó intézményt, ahol magyarul is lehet tanulni, akár tandíjmentesen is – részletezi a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény.

A kiállítás megtekinthető 2019. január 10. és 12. között 10-től 17 óráig a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.). A standunk a DA25-ös helyet foglalja el a standtérképen. A kiállításról további részleteket találnak az esemény honlapján és Facebook-oldalán.








EZT OLVASTA MÁR?

X