Összegyűlt a pénz Bartha Ciupe Ernő műtétjére


-A A+

Alig több mint egy hét alatt a példás összefogás eredményeként összegyűlt a szükséges pénz Bartha Ciupe Ernő szobrászművész kezelésére, akit agresszív rákos daganattal diagnosztizáltak. 

„Köszönöm szépen az együttérzést, biztatást, adományt, a különböző egyéni és csoportos megmozdulásokat, amivel mellém álltatok! Óriási segítség, amit elképzelni sem tudtam volna! Ha ez nem történik, soha nem tudom meg, hogy ennyi sokan szerettek, és természetesen ez részemről is kölcsönös” – fejezte ki háláját az adományozóknak Bartha Ciupe Ernő csütörtök este Facebook-oldalán.

Hozzátette, „szeretetet, összefogásotokat, az önzetlen adakozást megtapasztalni ebben a nehéz időszakban, amikor nem tudjuk, mi lesz holnap, leirthatatlan érzés”. Bejegyzéséből kiderül, jóakarói segítsége és biztatása által talált rá egy modern technológiával felszerelt törökországi magánklinikára, ahol december 15-én fogják műteni. Eredetileg úgy volt, hogy már ezen a héten, 27-én fog sor kerülni a halaszthatatlan beavatkozásra.

„A műtétre, mindnyájatoknak köszönhetően, összegyűlt a szükséges összeg. Az utókezeléssel kapcsolatos információkról csak a műtét után értesülök” – írta közösségimédia-oldalán, azt ígérve, a műtét után újra jelentkezni fog. 

RO/HU/EN RO: Dragii mei Prieteni! Mulțumesc tuturor pentru empatie, încurajări, sprijin sufletesc și financiar, pentru...

Posted by Ernő Bartha on Thursday, 26 November 2020

 

Mint arról korábbi cikksorozatunkban beszámoltunk, Bartha Ciupe Ernő, a magyarfenesi Arkhai Szoborpark megálmodója azzal hívta fel magára és művészetére a figyelmet, hogy 2015-ben gyalog indult el Londonba „kiszabadítani” a 2012-es londoni olimpia után méltatlanul elfelejtett szénaszobrait. 








EZT OLVASTA MÁR?

X