Igen, tessék! partner lett a Praktiker


-A A+

A Praktiker az első nagy áruházlánc, amely teljes értékű partnere lett az Igen, tessék! mozgalomnak.

A barkácsáruház kolozsvári üzlete április első heteiben helyezte ki az állandó magyar kiszolgálást jelző zöld matricákat, a magyarul is tudó eladók pedig Igen, tessék! - Da, poftiti! feliratú kitűzőket viselnek.

"A Praktiker csatlakozása mérföldkő a mozgalom életében. Több mint hétszáz vállalkozás csatlakozása után jelenthetjük be az első áruházláncpartnerünket. Egyre több olyan vásárló van, aki megválogatja, hol költi a pénzét. Egyre többen választják azokat a cégeket, ahol anyanyelvükön intézhetik vásárlásaikat. Ezt ismerte fel a Praktiker is” - nyilatkozta Talpas Botond, a mozgalom vezetője. 

Az áruház belépésének üzenetértéke van, egyértelműen gazdasági alapokon nyugszik a kolozsvári és bukaresti vezetőség az a döntése, hogy jelezni kívánják: a Praktiker magyarul is ki tudja szolgálni klienseit - olvasható a mozgalom közleményében. A partnerség a magyar nyelvű kiszolgáláson túl 5 százalékos kedvezményt is biztosít azoknak a vásárlóknak, akik az Igen, tessék! Kolozsvár közösségi havilapban található utalvánnyal vásárolnak.

Az Igen, tessék! mozgalomhoz itt csatlakozhatnak a többnyelvű kiszolgálást biztosító vállalkozások és szolgáltatók.








EZT OLVASTA MÁR?

X