Ezekben az iskolákban nem lesz szerdán oktatás


-A A+

Az oktatási minisztérium kedd 17 órai összesített adatai szerint szerdán Bukarestben és az ország 14 megyéjének összes iskolájában szünetel az oktatás.

Az érintett megyék: Brassó, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Dâmboviţa, Prahova, Tulcea, Vrancea, Ilfov, Constanţa, Olt, Călăraşi, Ialomiţa és Argeş.

Részlegesen függesztik fel az oktatást szerdán Iaşi megyében (valamennyi vidéki iskolában), Temes megyében a nagyzsámi, a ferdei, a törökszákosi, a tamásdi, a temesfüvesi iskolában, Krassó-Szörény megye néhány óvodájában is iskolájában.

Nem lesz tanítás szerdán Hunyad megyében a zsilyvajdejvulkányi Mihai Viteazul gimnáziumban, Alsónyíresfalván és Romoshelyen, Szeben és Fehér megye egy-egy oktatási intézményében, valamint Dolj, Galaţi, Vâlcea megyében. A zsilyvajdejvulkányi Mihai Viteazul gimnáziumban csütörtökön sem lesz tanítás.

Mint korábban írtuk, két háromszéki településen is felfüggesztették az oktatást: Bodzafordulón a kíméletlen fagy miatt, Kommandón pedig azért, mert leégett az iskola épülete. A Szatmár megyei Kányaháza két iskolájában szintén zárva tartanak ezen hétena fűtőberendezés meghibásodása miatt - közölte a prefektúra.

A minisztérium közlése szerint Bukarestben és a következő megyékben egész héten nem lesz oktatás: Ilfov, Buzău, Vrancea, Brăila, Călăraşi és Konstanca. 








EZT OLVASTA MÁR?

X