Tánccal és házicsokival népszerűsítik Bihar megyét Olaszországban


-A A+

A milánói turisztikai vásáron népszerűsíti Nagyváradot és Bihar megyét a megyei önkormányzat, a megyei Turizmusfejlesztési Ügynökség és a nagyváradi Turizmus Népszerűsítéséért Egyesület.

Április 1-jén, szombaton meglepetéssel is várták a Nagyváradra indulókat a bergamói repülőtéren, ahol Pásztor Sándor tanácselnök mellett a Nagyvárad Táncegyüttes táncosai köszöntötték az utasokat, tudatta a megyei önkormányzat sajtószolgálata.A mintegy negyedórás műsor után – mely a tanács, a Ryanair légitársaság, a biztonsági szolgálatok és Giacomo Cattaneo, a bergamói reptér vezetőjének támogatásával jött létre – az utasok egy-egy szelet tortát is kaptak, emellett a főbb turisztikai célpontokat ábrázoló térképpel és házicsokoládéval szállhattak fel a Nagyváradra tartó repülőgépre.

A szórakoztató pillanatok mellett a bihariak találkoznak Dél-Tirol vezetőivel, a turisztikai vásáron többek között Vertopot, Félixfürdőt és az Érmelléket is népszerűsítik.

A program kedden, a milánói konzulátuson megtartandó bihari esttel zárul, ez Románia római nagykövetségnek támogatásával jöhet létre. Ezen bemutatják például a bihari ipari parkokat is a lehetséges befektetőknek, mondta Pásztor Sándor tanácselnök, aki szerint a turisztikai vásár jó alkalom Bihar megyek kultúrájának és turisztikai lehetőségeinek népszerűsítésére.








EZT OLVASTA MÁR?

X