Érkezik a legstrapabíróbb és legbiztonságosabb mobil


-A A+

Egy új mobilgyártó azt ígéri: az eddigi legstrapabíróbb és legbiztonságosabb telefon érkezik.

A Turing Robotic Industries első készülékeit olyan biztonságosnak ígéri, mint a világ legbiztonságosabbnak mondott telefonját, a Blackphone-t. A gyártó elmondása szerint az üzenetváltáskor a készülékek egymást azonosítják majd, így harmadik fél bevonása nélkül közvetlen kapcsolat teremthető két pont között. Ennek köszönhetően a felek biztonságosan cserélhetik ki egymás között a legkényesebb adataikat is – írja a HVG.

A telefon váza a folyékony morfin nevű anyagból készül, ami egy speciális, cirkónium, réz, alumínium, nikkel és ezüst ötvözet, ami állítólag az acélnál és a titánnál is erősebb.

A készülékbe Snapdragon 801-es processzor és 3 GB RAM kerül, az 5.5 colos kijelző Full HD felbontást kap, az Android Lollipop valamelyik alverziója dolgozik majd. A 16, 64 vagy 128 GB belső tárhellyel szerelt készülék 13 megapixeles hátoldali, valamint egy 8 megapixeles előlapi kamerát kap, és ujjlenyomat-olvasót is szerelnek bele. A telefon 10 méterig vízálló lesz.

A készüléket július 31-től lehet majd előrendelni: a 16 GB-os 610 dollárba, a 64 GB-os változat 740 dollárba, míg a 128 GB-os 870 dollárba kerül majd.







EZT OLVASTA MÁR?

X