Mobil-applikáció és ingyen WiFi az UNTOLD Fesztiválon


-A A+

Egyetlen hét van hátra az UNTOLD Fesztiválig. Július 30. és augusztus 2. között többek között az Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike és az Irie Maffia is Kolozsvárra érkezik. Az RCS & RDS hálózat ingyen internet-hozzáférést biztosít a fesztiválozóknak.

Négy zsúfolt nap ígérkezik a fesztiválozók számára – fergeteges koncertekkel, lézer- és fényjátékokkal és utolsó generációs technológiákkal készülnek a szervezők: RFID fizetési rendszer, mobil-applikáció, telefontöltő-központok, ingyen internethozzáférés, Google Play Music playlist és az #untoldfestival hashtag. 

UNTOLD Fesztivál mobil-applikáció

A négy nap alatt a fesztiválozók minden fontos információt megtudhatnak az UNTOLD mobil-applikáció segítéségével. Mi több, az applikáció kalauzolja a felhasználót a fesztivál területén, jelezve a belépőkapukat, színpadokat, infó-pontokat, étel- és italzónákat és egyéb helyszíneket is. Az applikáció segítségével a felhasználó a saját programját is elkészítheti, naptárszerűen bejelölve a kedvenc helyeit és eseményeit, melyekre el szeretne jutni.  

A mobil-applikáció ingyenesen letölthető úgy az Android, mint az iOS operációs rendszerekre, és minden információ elérhető rajta a fesztiválról, a Ifjúsági Fővárosról, a helyszínekről és a közlekedésről. 

Telekommunikációs partner – ingyen WiFi a Digi jóvoltából 

A fesztiválozók ingyen rákapcsolódhatnak az internetre a „Digi Wi-Fi Free” hálózatra kattintva. Az RCS & RDS piacvezető Romániában a szélessávú internet-szolgáltatás területén.  

A fesztivál területén létrehozott Digi Univerzumban résztvevők különböző játékokon vehetnek részt, mint például a „Belgravistan-i börtönből való kiszabadulás”, mely egy Escpae Room-szerű kiszabadulós játék. A győzteseket a Digi Mobil jutalmazza különböző díjakkal. 

A fesztiválozók vicces képeket készíthetnek a Photomatique kabinban, melyeket a helyszínen kinyomtathatnak vagy feltölthetnek a közösségi hálókra. 

Google Play Music 

Az UNTOLD Fesztiválra jegyet vagy bérletet váltók 60 napos ingyenességet élveznek a Google Play Music-on, ahol 30 millió zeneszám áll rendelkezésükre. Az UNTOLD Fesztivál az első olyan romániai fesztivál, amely a Google támogatását élvezi. 

További információk itt








EZT OLVASTA MÁR?

X