Ősztől kapható a jövő okostelefonja


-A A+

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Lenovo gyártja az első, a Google Tango nevű technológiáját támogató okostelefont, ennek gyümölcsét mutatta be a cég a Techworld nevű rendezvényén.

A Pha2 Pro modell valójában egy prémium kategóriájú okostelefon, ami az átlagos felhasználóknak is eljérhetővé teszi a kiterjesztett valóságot (AR). A Google Tango platform adja a telefonnak a szoftvert és a szenzorokat, amelyek érzékelik és feltérképezik az eszköz környezetét. A másodpercenként több mint 250 ezer mérést végző érzékelők révén először képes okostelefon felismerni a körülötte lévő objektumokat.

Jeff Meredith, a Lenovo Android és a Chrome Computing üzletág elnöke és vezérigazgatója szerint a Tango olyan meghatározó technológia lesz a jövőben, mint a GPS. Ehhez azonban megfizethető árú eszközök kellenek, amelyek nem csupán csúcskategóriájú telefonok - olvasható a Lenovo közleményében.

A PHAB2 199 dolláros kezdőártól lesz elérhető, míg a Phab2 Plus 299 dollárba fog kerülni. A PHAB Pro 499 dollárért lesz megvásárolható - írja az Origo.

Címlapi illusztrációnk forrása: Lenovo








EZT OLVASTA MÁR?

X