Pornónézéssel adakozhatunk egy új oldalon


-A A+

Az talán nem nagy hír, hogy két stanfordi egyetemista pornóoldalt indított, újdonság viszont, hogy milyen marketinggel vezetik be, illetve milyen üzleti modellt találtak ki.

A legnagyobbat az az újdonság szól, hogy ígéretük szerint minden egyes alkalommal, amikor a felhasználó maszturbál a megtekintett videót nézve, a vállalkozás egy centet adományoz jótékony célra – igaz, van némi korlátozás: naponta csak kétszer lehet, és a két orgazmus között el kell telnie 15 percnek.

Ellenőrizni persze nem tudnak: ez valójában egy ügyes húzás látogatómérésre és aktivitásserkentésre, ugyanis a dolog úgy működik, hogy a videók alatt található egy gomb („I just came!” – „Elmentem!”), a felhasználó ezzel jelezhet.

A kattintásokat összegzik, és évente fogják átutalni az adományokat, mégpedig három kiválasztott szervezet közül az egyiknek. Szóba jöhet a The Movember Foundation, mely a prosztata- és a hererák kutatásával foglalkozó projekteket finanszíroz, egy, a petefészekrákot kutató alapítvány, illetve egy olyan szervezetnek, mely a szexuális erőszak áldozatait segíti – írja az ITcafé.








EZT OLVASTA MÁR?

X