Innovatív megoldásokat kínáló startupokat keres a MOL-csoport


-A A+

A MOL-csoport innovációs felhívást hirdet prototípussal rendelkező startupok számára a mobilitás, hűségmarketing és big data, kiskereskedelem, valamint a csomagszállítás és elosztás területén. Romániában is.

A Budapesten, a Design Terminál közreműködésével megvalósuló három hónapos program azokat a startupokat szólítja meg, melyek szolgáltatása illeszkedik a MOL-csoport 2030 stratégiájában megfogalmazott célkitűzéshez, miszerint a MOL a jövőben sokkal nagyobb fókuszt helyez a mobilitásra, és az úton lévők első számú választásává kíván válni.

A MOL-csoport a programra azoknak a startupoknak a jelentkezését várja, akik már fejlett inkubációs szakaszba eljutott megoldásokkal rendelkeznek. A kezdeményezés szakmai felelősének a MOL a budapesti székhelyű Design Terminált kérte fel, amely már jelentős tapasztalatokra tett szert, és kiváló referenciákkal rendelkezik a startupokkal folytatott munka terén.

A Budapesten megvalósított három hónapos program januárban indul. A mobilitás, hűségmarketing és big data, kiskereskedelmi szolgáltatások, valamint csomagszállítási és -elosztási rendszerek, területén innovatív megoldásokkal (legalább prototípussal) rendelkező startupok szeptember 22-től pályázhatnak. A kiválasztási folyamat két szakaszból áll: a pályázatok online benyújtását követően a szűkített listára került csapatok háromnapos szakmai felkészítésen vesznek részt a MOL-csoport és a Design Terminál képviselőinek támogatásával.

Ezután egy szakmai zsűri előtti pitch versenyen kerül kiválasztásra az a 4-5 csapat, akik lehetőséget kaphatnak arra, hogy a közép-kelet-európai régió egyik piacvezető vállalatával létrejövő együttműködés keretében kihasználja a 10 milliós vevőkör és a kiterjedt kiskereskedelmi hálózat nyújtotta egyedülálló előnyöket. A résztvevők a program keretében egyéni és mentori támogatást kapnak a MOL-csoport üzleti vezetőitől és a Design Terminál rendkívül kiterjedt szakértői hálózatának tagjaitól, emellett workshopokon vehetnek részt és az irodahelyiség is biztosított számukra.

A program végén a sikeres startupok lehetőséget kaphatnak arra, hogy innovatív termékek és szolgáltatások beszállítójaként a MOL-lal hosszú távú partneri együttműködést alakítsanak ki.

A pályázatok benyújtási határideje: október 23. Bővebb információért a https://mol.designterminal.org/ weboldalra lehet klikkelni, további információ a MOL-csoport új stratégiájáról itt érhető el.








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X