Már itt is van a Galaxy S9 kínai hamisítványa


-A A+

A Samsung Galaxy S9 még meg sem jelent, de máris itt van a kínai klónja.

Februárra várható a dél-koreai vállalat új csúcskategóriás készüléke, de kínai gyártók megelőzik a várakozásokat és máris megjelent a hamisított verzió.

A kínai modell megpróbálja minden tekintetben utánozni az eredetit: két hátlapi kamerával, elől lekerekített sarkú képernyővel érkezik. A Vkworld S9-es telefonja – ezzel próbálják megtéveszteni a vásárlókat – az esztétikai elemeknél még követi a Samsungot, ami azonban a többit illeti, elmarad tőle.

Egy MediaTek Helio X30 processzor került a készülékbe, 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely. Az akkumulátor azonban jóval erősebb: 5000-es lesz a hamisítványban.

Ez persze azt is jelenti, hogy jóval olcsóbb telefon az övék: "mindössze" 300 dollárba kerül, míg a Samsung galaxy S9-et 7-800 dollárra saccolják. A Vkworld egyébként nagy mestere a másolásoknak: már lekoppintották a Nokia 3310-et, a Xiaomi Mi Mix-et és a Galaxy S8-at is.

Az eredeti készülékről már szinte mindent tudunk: a képernyő 5,8 colos lesz, illetve 6,2-es a Plus esetében. Az akkumulátor 3200-asra nő, RAM-ból 4 és 6 GB-okat kapnak a telefonok, a processzort pedig a Qualcomm adja, és a vadiúj Snapdragon 845 lesz, Európában pedig Exynos.








EZT OLVASTA MÁR?

X