Egy PSD-szenátor bizalmatlansági indítványt tervez, de Teodorovici szerint ez nem játék


-A A+

A Szociáldemokrata Párt (PSD) Giurgiu megyei szervezetének elnöke, Niculae Bădălău szenátor hétfőn bejelentette, hogy néhány kollégájával közösen bizalmatlansági indítványt terveznek benyújtani jövő év februárjában. Eugen Teodorovici, a párt ügyvezető elnöke viszont úgy nyilatkozott: nem lehet „bizalmatlansági indítványosdit játszani”. 

„Jelenleg a kollégáim egy csapatával a februári bizalmatlansági indítványt készítjük elő. Meg vagyok győződve, hogy a PSD februártól átveszi a kormányzást” – nyilatkozta a Szociáldemokrata Párt székházában Bădălău.

Teodorovici megfontoltságra intett

A párt ügyvezető elnöke, Eugen Teodorovici viszont azon véleményének adott hangot, hogy egy ilyen kezdeményezést nagyon alaposan meg kell tárgyalni. 

„Nem hiszem, hogy játékként használhatjuk ezeket az – egyébként demokratikus – eszközöket, de nagyon alaposan kell tárgyalnunk ezekről. Egy ország kormánya mégsem cserélhető le egyik napról a másikra, és minden politikus, főleg egy olyan párt, mint a PSD, elsősorban a gazdaságra, az országra kell hogy gondoljon. Nem játszhatunk bizalmatlansági indítványosdit, hogy ma ilyen kormány van, holnap már más kormány van” – érvelt Teodorovici.








EZT OLVASTA MÁR?

X