Soós Zoltán kövesdombi utcafórumán: biztonságosan lehet vasárnap szavazni


-A A+

Soós Zoltán Marosvásárhely független polgármesterjelöltje a Kövesdombon folytatta szerdán utcafórum-sorozatát, amelyen a vasárnapi voksolás biztonságával kapcsolatosan is fontos információk hangzottak el.

„A Kövesdombon nőttem fel, ismerem az itteni lelkes közösséget és az őket érintő problémákat, hiszen mai napig itt él édesanyám és a gyerekeim is sok időt töltenek itt. Az itt élők is érzik és akarják is a változást. Ez az elmúlt 20 év legfontosabb választása és a tét, hogy elindul-e végre a fejlődés” – fogalmazott Soós Zoltán. Kiemelte azt is, hogy mindenki változást akar és ehhez most vasárnap ott kell lenni az urnáknál.

A lakókkal arról is beszélgettek, hogy a vírus ellenére senkinek nem kell félnie a szavazáson való részvétel miatt. Biztonságos a voksolás, hiszen a hatóságok rendkívüli intézkedéseket hoztak, hogy mindenki egészségét megvédjék.

A jelölt szerint a szavazás nem veszélyesebb, mint felszállni a buszra, elmenni bevásárolni vagy találkozni a barátokkal. Készüljön mindenki arra, hogy belépés előtt lázmérést végeznek, mindenhova fertőtlenítőszert helyeznek el.

Műanyagpanelek is lesznek, amelyek elválasztják a szavazóbiztosokat a választóktól, valamint a szavazófülkék között is. A pecséteket minden egyes szavazó után fertőtlenítik. Nincs tehát, amiért aggódni, ha betartjuk az előírásokat.

Soós Zoltán azt ajánlja a változást akaró vásárhelyieknek, hogy amennyiben lehetőségük van rá, menjenek el délelőtt szavazni, mert így elkerülhetik a várakozást, a nagy sorokat.








EZT OLVASTA MÁR?

X