Címke: Rapid

 • A Ferencvárost hívná stadionavatójára a Rapid

  A Ferencvárossal szeretne barátságos mérkőzést játszani a jövő év augusztusára tervezett stadionavatóján a bukaresti Rapid labdarúgócsapata. 

   
 • Liga2: Bravúros csíkszeredai győzelem a Rapid ellen

  Jól megy a bukaresti csapatok ellen az FK Csíkszeredának.

 • Liga 1: eldőlt, indulhat a Temesvári Poli

  A Rapid kizárása után a Temesvári ACS Poli szerepelhet az első osztályú labdarúgó-bajnokság 2016/17-es idényében – közölte csütörtökön a bajnokságot szervező Román Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF).

 • A román himnuszt fütyölték ki a Rapid szurkolói a Sepsi SIC elleni mérkőzésen

  Félresikerült szombaton az a bosszú, amit a Bukarest Rapid női kosárlabdacsapatának szurkolói forraltak a Sepsi Sic játékosai ellen a Sepsiszentgyörgyön történt incidensek miatt.

 • Aljas rasszista támadás miatt került a nemzetközi sajtóba a Liga 1

  Győzelmi kényszerbe került a hétfő este Marosvásárhelyen vendégeskedő Kolozsvári CFR 1907 ayyal, hogy a Liga 1 10. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a címvédő Steaua 3-0-ra győzött az Oțelul otthonában. A forduló „legemlékezetesebb” jelenete a Concordia–Rapid meccsen történt. 

 • Eldőlt: a Rapid és a Kolozsvári U másodosztályos lesz

  Már csak a Lausanne-i Nemzetközi Sportbíróság (CAS) jöhet a Bukaresti Rapid, a Kolozsvári U és a CS Turnu Severin  segítségére és mentheti meg a másodosztályba való visszasorolástól az első két csapatot (a Turnu Severin a kieső 15. Helyen végzett a labdarúgó Liga 1-ben – szerk. megj.), ugyanis a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) fellebbviteli bizottsága megerősítette az a korábban hozott döntést, amely súlyos anyagi gondok miatt megvonta a három alakulat Liga 1-es indulási jogát.

 • Egy évig nem játszhat európai kupában a Bukaresti Rapid

  Kizárta a kontinentális kupasorozatokból a Bukaresti Rapid csapatát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) illetékes testülete. Az UEFA szerdán azt követően hozta meg az ítéletet, hogy a klubnak nem sikerült rendeznie tartozásait a megadott március 31-i határidőig. A bukaresti gárdának egy idényt kell kihagynia, amennyiben hazájában indulási jogot szerez a Bajnokok Ligájába, vagy az Európa Ligába, a döntés pedig három évig hatályos.