Influenzás, folyik az orra? Íme néhány praktikus trükk, hogy mindig legyen önnél papír zsebkendő


-A A+

Az influenza idején sosem elegendő a papír zsebkendő – a legtöbben mégsem tudják, hogyan tárolhatnák a zsepiket, hogy azok a legkellemetlenebb helyzetekben is kéznél legyenek. A környezettudatosság jegyében a Háztartásom hulladék nélkül Facebook-csoport tagjai kreatív kötött, horgolt, újrahasznosított, saját kezűleg varrt papírzsepi tárolókat osztottak meg egymással.

Hamar kiürül a műanyag csomagolás zsepitartalma, könnyen kihull a zsebünkből az aprócska csomag, zörög, gyűrődik a kiszerelés, vagy csak egyszerűen unalmassá vált, hogy a legkisebb tettünkkel, egy orrfújással is szennyezzük a környezetet?

Ha a kérdések közül minimum egy önre is vonatkozik, akkor itt az ideje a változtatásnak: a környezettudatosságra nagy hangsúlyt fektető csoporttagok felhívták a figyelmet arra, hogy gyermekzokniban, bőrtokban, erre a célra feláldozott pénztárcában, szütyőben, horgolt tárcában, dekorgumiból készült tárolóban is hordozhatjuk magunkkal a zsebkendőnket.

Vannak olyan tárolók, amelyek házilag is könnyedén elkészíthetők, de akadnak cégek, akik színes tartókat varrnak klienseiknek – mutatjuk, melyek a legfelkapottabb ötletek.








EZT OLVASTA MÁR?

X