Gazdasági műhelytábor tízedszer


-A A+

Vállalkozó vagy vállalkozni vágyó fiatalokat vár a jubileumi, tízedik gazdasági műhelytáborába a Junior Business Club (JBC). A fiatal gazdasági szakembereket tömörítő sepsiszentgyörgyi egyesület idén augusztus 29. és szeptember 1. között szervezi a már hagyományos, különböző gazdasági témakörökre épülő szakmai táborát. Ennek helyszíne idén is a csernátoni Malomkert rusztikus, de ugyanakkor modern turisztikai központja.  

Az idei gazdasági workshop tábor mottója „Nincsen siker ... nélkül”, mondta lapunknak Karácsony Zsolt, a JBC elnöke, aki szerint olyan tapasztalt és sikeres vállalkozókat és szakembereket hívtak előadónak, akik munkásságuk által jó példákkal tudnak szolgálni a fiataloknak. A tábor szakmai koordinátora Szirtesi-Nagy Réka tréner, coach, aki már több mint 10 éve egyének és csoportok fejlesztésével foglalkozik.

Bár a tábor kezdetéig folyamatosan bővül az előadók listája, de ott lesz lesz Farkas András stratégiai tanácsadó, a PONT csoport alapítója; Ficz Antal, a Fontium Training & Coaching tulajdonosa; Gheorghiță Raymond utazó, vállalkozó, aktív önkéntes; Rancz Zsolt, a Wameleon Design tulajdonosa; Hadnagy Attila, a Sepsi OSK új ügyvezető igazgatója; Diószegi László, a Diószegi Pékség tulajdonosa és a Sepsi OSK Klub elnöke, illetve Eva Ionescu sminkes és kozmetikus.

Karácsony Zsolt szerint a szakmai előadások és kapcsolatépítés mellett lazításra is alkalmas a tábor, hiszen lesz dézsafürdő, medence, szauna, relax sarok és tábortűz, borkostló, csillagnézés, „Spartan” akadályfutó délután, mézeskalács készítés és táncház is. A JBC elnöke rámutatott, még néhány napig, július 14-ig lehetőség van kedvezményes, Early Bird jegyeket vásárolni. A feltételekről és a regisztrációs díjakról bővebben a www.workshop.juniorbusinessclub.ro weboldalon lehet tájékozódni.








EZT OLVASTA MÁR?

X