Jelentkezőket várnak a 6. Üzleti Tervek Versenyére


-A A+

Hatodik alkalommal szervezi meg a háromszéki Junior Business Club és a BBTE sepsiszentgyörgyi kihelyezett tagozata december 4-én az Üzleti Tervek Versenyét.

„Legfőbb célunk, hogy minél több erdélyi fiatalnak adjunk lehetőséget arra, hogy vállalkozásba kezdjen” – tájékoztattak a szervezők. Fontos szempont, hogy a meghívott befektetők és vállalkozók megvalósíthatóságot és üzletképességet lássanak az ötletekben és ezáltal támogatni tudják a versenyzőt.

A zsűri véleménye valós piaci meglátásokat képvisel, hiszen mindannyian aktív résztvevői a gazdasági életnek. A legkiválóbb üzleti terv megírója jelentős pénzösszegben és szaktanácsadásban részesül. A verseny fődíja mellett különböző tanácsadási szolgáltatásokat is kapnak a nyertesek az ötletük továbbfejlesztése érdekében, mint például jogi, könyvviteli, IT és arculattervezés.

A vetélkedőre a legjobb 8 terv kerül be, amelyet élőben kell bemutatni a zsűrinek és a közönségnek. Csapatban is jelentkezhetnek az érdeklődők, viszont csak két személy mutathatja be a tervet. A jelentkezési határidő november 16., az üzleti tervek leadásának határideje pedig november 26.

Bővebb információk a vetélkedő honlapján találhatók.








EZT OLVASTA MÁR?

X