Borkóstolós ismerkedő estet szerveztek a háromszéki ifjú közgazdászok


-A A+

Pénteken hatodik alkalommal szervezett borkóstolót Sepsiszentgyörgyön a Junior Business Club egyesület. Közleményük szerint az előző években "szerény körülmények között" adtak otthont a rendezvénynek a Lábasház egyik irodatermében, ahol nagyrészt csak a tagok vettek részt, az évek múlásával azonban egyre színvonalasabbá nőtte ki magát a találkozó.

A wine&netwoking célja a kapcsolatépítés, ahol egy gasztronómiai est keretében különleges ételek és a finom borok dominálnak. A rendezvényen különböző területekről érkeztek résztvevők: fiatalok, egyetemisták, vállalkozók, intézményvezetők és gazdasági vezetők.

A párbeszédeket Dóci Lóránt borszakértő előadása előzte meg, Amely alatt három típusú bort ismerhettek meg a jelenlévők: Dél-Balatoni Rosé Cuvée (2015), Havasalföldi Vörös Cuvée (2013), Moldvai (2016), ezt követően a Kastély vendéglő séfje, Kovács Gábor Áron szolgált fel különleges gasztronómiai falatokat: kecskesajtos bruschettát szilvapéppel, abált marhapofát tormás krumplipürével, vaníliás, langyos Sabayont kókuszhabbal.

Az est folyamán több információ cserélt gazdát, amelyek új lehetőséget biztosítottak a résztvevőknek, céljaik és küldetéseik megvalósításában. A rendezvény sikerességét már a regisztrációkor lehetett érzékelni. Mivel túljelentkezés volt, ennek okán a szervezők úgy döntöttek, hogy a téli időszakban is szerveznek egy kapcsolatépítő estet. Jó lehetőséget biztosított az ismerkedésre, az új gazdasági trendek elsajátítására, üzleti partnerségek megkötésére, de akár munkalehetőségeket is.

Mint írják, rendezvényük során meggyőződtek arról, hogy a vállalkozó szellemiségű fiatalok rengeteg kitűnő ötlettel rendelkeznek, hol nagyobb, hol kisebb beruházásról lévén szó. A rendezvénynek minden bizonnyal folytatása lesz, ígérik a szervezők.








EZT OLVASTA MÁR?

X