Egy hét múlva nyitják meg a 7. gazdasági műhelytábort


-A A+

A csernátoni Malomkertben, augusztus 19 és 21. között zajlik a Junior Business Club 7. Workshop gazdasági műhelytábora.

Az élmények és az ismerkedés mellett a szakmaiságra valamint a tapasztalatcserére fókuszálnak majd. A meghívott szakemberek, gazdasági vezetők, előadók, változatos vállalkozói előadásai, továbbá a csoportos műhelymunkák határozzák meg a W7 hangulatát. A csernátoni Malomkertbe meghívott előadók névsora is azt jelzi, hogy izgalmas táborra számíthatnak a fiatalok, akik a tábortűzön és a nyári hangulaton túl fejlődési lehetőségeket keresnek céljaik magvalósításhoz.

A tábor meghívottja Deák Gyöngyvér, a Magyar Nemzeti Kereskedőház, MNKH Közép-európai Kereskedelemfejlesztési Hálózat kft. sepsiszentgyörgyi regionális iroda vezetője, Bagoly Miklós-Levente, az ASIMCOV elnöke és Édler András-György, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. "Csapatválasztás, Tevékenységének megtalálása és kiválasztása" címmel Bartók Árpád, a Red Rock és a Thermo Control vállalat tulajdonosa tart majd előadást, a digitális világról és startup lehetőségekről Bihari Béla, a GNOME Design Kft. tulajdonosa, az IT Plus Klaszter elnöke beszél.

Farkas Levente, a marketingiskola.ro alapítója a marketing legjobb eszközeit ismerteti, Ficz Antal, Fontium Training & Coaching cég alapítója, trénere motivációs előadást tart. Ferencz Zoltán, a Simanit IBS Kft. kereskedelmi igazgatója az IT és cégmenedzsment témáit járja körbe. Kolumbán Ferenc, a Grimas Control vezetője a hatékony üzletkötésekről és a kapcsolatok ápolásáról ad elő majd.

Ötletvadászat

Az előadások mellett a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek a műhelymunkákra, amely során a résztvevők az őket érintő ötleteket, valamint a vállalkozásaik számára elősegítő területeket járják körül a Prisma Csoport koordinálásával. A beszélgetések rövid csoportfeladatokkal is kiegészülnek, melynek célja a résztvevők bevonása, javaslataik és ötleteik felszínre hozása. A informális beszélgetés során felmerülő problémák, kérdések és ötletek rögzítésre kerülnek, hogy kellőképpen lehessen megvitatni azokat.

Filer Lóránd, a Prisma vezetőjének segítségével a résztvevők két nagy csoportba oszlanak majd, aztán újabb, kisebb csoportokra. Az egyik csoportban a vállalkozni vágyók – akik még csak játszanak a vállalkozás gondolatával –, a másik csoportban azok a résztvevők lesznek akiknek nincs, vagy van ötletük. A cél, hogy a tábor végére szülessen egy ötlet, ami mellett kiállnak a résztvevők. A másik nagyobb csoportban azok vesznek részt, akiknek már van vállalkozásuk. Őket is több kisebb csoportra bontjuk. Ezeknél a műhelymunkáknál a cél, hogy a vállalkozók az őket érintő kérdésekre, problémákra megoldásokat találjanak. Lesz egy problémafeltáró műhelymunka, majd egy megoldást találó közös ötletelés.

A hétvégére még mindig lehet regisztrálni, a szervezők napi szakmai jegyeket is biztosítanak. A napi és a szakmai jegy a networking programok látogatását, valamint a napi étkezési költségeket tartalmazza. Bővebben a programról, az előadókról és a jelentkezési feltételekről ezen a honlapon értesülhetnek az érdeklődök.







EZT OLVASTA MÁR?

X