Új köntösben a háromszéki Üzleti Tervek Versenye


-A A+

A Junior Business Club Egyesület a hagyományos Üzleti Tervek Versenyét idén is megszervezi új köntösben, Startup Pitch Day név alatt.

A program, idén a Startup Week Saint George alatt zajlik október 18-án, a sepsiszentgyörgyi Babeș-Bolyai Tudományegyetemen. A verseny célja felkarolni és népszerűsíteni a kezdeményezők terveit, azok hiteles bemutatását, illetve befektetőt, partnereket találni céljaik eléréséhez. A rendezvény célcsoportja a 16-35 év közötti korosztály. A rendezvény szakmai partnerei a The Connect East Incubator és a Startup Women Competition Europe.

A zsűri tagjai befektetőkből, üzleti angyalokból, pénzügyi és számviteli tanácsadókból, illetve hitelkockázat-elemzőkből áll. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azok a tervek értek el jó helyezést, melyek mellett van egy jó csapat, innovatívak, működőképes, piacképesek és tervezett stabil pénzügyi alapokra voltak helyezve.

A szakmai zsűri összetétele: 

  • Debreczeni László, Cont-Exp Kft. társtulajdonosa, adószakértő;
  • Müller Tamás, digitális marketing szakember, Startup Women Competition Europe ötletgazdája;
  • Szarvadi Lóránd, üzletember, Grand Hotel Bálványos tulajdonosa;
  • Tamás Péter Turcsán, Magyarországi Vállalkozói Egyesület Startup csoport elnöke, nemzetközi mentor, startup tanácsadó.

A verseny díjai hozzájárulnak a csapat és az üzleti terv fejlesztéséhez, valamint a termék nemzetközi piacra juttatásához. A nyertes csapatnak Budapesten lehetősége lesz részt venni egy három napos startup mentor program a The Connect East Incubator é as Startup Women Competition Europe szakmai vezetőivel, valamint részt vehetnek egy budapesti Startup körúton. A három napos Budapesti élményeket a Transilvania Tourist Service támogatja. A nyerteseknek a Grand Hotel Bálványos két napos exluzív wellness pihenőt biztosít.

Jelentkezni ezen a linken lehet, e-mailt ide lehet küldeni. A regisztrációs és leadási határidő október 12., eddig kell beküldeni a kész üzleti tervet és a pénzügyi-gazdasági tervet. Október 13-14-én hirdetik ki hogy melyik az a maximum nyolc csapat, amely részt vehet a döntőben, 18-án pedig a verseny zajlik.
EZT OLVASTA MÁR?

X