Lemondja októberi bemutatóit a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház


-A A+

Mindkét októberi bemutatóját, egy szabadtéri és egy nagyszínpadi stúdióelőadást lemondott a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház, miután a társulat egyik tagjának pozitív lett a koronavírus-tesztje.

A színház a Benedek Elek meséi alapján készült szabadtéri bábos játékot, A hétszépségű királykisasszonyt (írta és rendezte Lukács Emőke), illetve a Kiss Csaba kortárs drámaíró szövegéből készült Esti próba című előadást (rendezte Tóth Árpád) tervezte bemutatni október első hetében, a bemutatókat és a további októberi előadásokat azonban halasztják.

Az elmaradó előadásokat új időpontban tűzik műsorra, a megvásárolt jegyek érvényesek maradnak, illetve kérésre a jegyek ára visszaigényelhető hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között a jegypénztárban. További információk a +40 266 212131 telefonszámon kérhetők.

A színház felhívja a figyelmet arra, hogy a kidolgozott évadterv a járvány és a járványügyi szabályozások miatt állandó átrendeződésre kényszerül, mivel az intézmény kiemelten fontosnak tartja, hogy a próbák, illetve előadások biztonságos körülmények között zajlódjanak. Az esetleges időpontváltozásokat a színház Facebook-oldalán és a honlapján teszik közzé.








EZT OLVASTA MÁR?

X