Indul a koncertszezon a váradi Moszkva Kávézóban


-A A+

Augusztus utolsó napján és szeptember első napjaiban három eltérő stílusú, de minden réteget kiszolgáló zenei estet ajánl a Moszkva Kávézó.

Augusztus 31-én, szombaton 21 órától  LUIZA ZAN & JIMMY CSERKÉSZ lép fel Nagyvárad legismertebb művészklubjában.

Luiza egyedülálló hangjával fölemelkedett „sztár” státusának frivolságán és unalmasságán. Szenvedélyes, érzékeny, ragyogó - ezekkel a szavakkal lehet összefoglalni Luiza Zan zenéjét. Adalbert Jimmy Cserkész egy olyan zenész, akit már fiatalkorától megismerhetett a helyi közönség, számtalan jazz- és rockfesztiválon lépett fel.  A két művész jazz, blues, soul és funk zenével varázsolja a közönséget egy olyan világba, ahol az álmok valósággá válnak.

Szeptember 2-án, hétfőn 20 órától a BUDAPEST BÁR először koncertezik Nagyváradon, a Moszkvában. 

Jó adag cigány temperamentum, kitűnő zene, némi magyaros dallamvilág megbolondítva csipetnyi füstös kávéházi hangulattal, ízesítve Karádyval, Jávor Pállal, legújabban pedig Beatlesszel, Európa Kiadóval, Doorsszal - mindez világszínvonalú cigányzenekar és élvonalbeli magyar énekesek előadásában. Az egymástól távoli zenei világokat szépen összefésülő projektet a zenekarvezető hegedűs-gitáros-tangóharmonikás Farkas Róbert hozta össze tíz énekessel, akikkel a Budapest Bár indult. Közülük ezúttal ott lesz a Moszkvában Németh Juci, Kollár Klemencz László a Kistehénből, és Keleti András a Colorstarból.  A jegyek elővételben 20, a koncert napján pedig 25 lejért válthatók.

Szeptember 3-án, kedden 20 órától a THE QUALITONS zenél. 

A 2008-ban alakult Qualitons zenekar első alkalommal látogat Nagyváradra. Stílusuk a 60-as, 70-es világát idézi lendületével, színességével és az összes cókmókjával együtt. Azonban nem csak egy szimpla időutazásról, a régi bandák lemásolásáról van szó, színpadi megjelenésük, egyéni stílusuk sokkal aktuálisabb, mint gondolnánk. A zenei műfajukat nehéz meghatározni, de ha nagyon szeretnénk, a "pszichedelikus beat-rock" lehetne talán a legkifejezőbb. Az többszólamú énekek mellett lüktető groove-ok, dögös gitár-riffek és virtuóz szólók gondoskodnak arról, hogy szétszedhessük a házat ezen az estén…

Jegyek megvásárolhatók a Moszkva Gardenben, vagy a Moszkva Kávézóban is.

Infó: 0741 328 256, Dénes Adél








Kapcsolódó anyagok

EZT OLVASTA MÁR?

X