Törőcsik Mari kritikus állapotban van


-A A+

Bár a nemzet színésznőjén legutóbbi szereplésekor, a Hír Televízió műsorában nem látszott, hogy súlyos beteg, a Blikk kedden arról írt, hogy Törőcsik Mari állapota kritikus, orvosa szerint alig van tüdeje. Legutóbbi, kéthetes kórházi látogatása alatt nyilatkozta azt, hogy már abban a korban van, amikor mindene fáj, de időnként jobban érzi magát.

A 80 éves színésznő betegsége miatt nem nagyon mozoghat, egy utazást és egy előadást is le kellett mondania – utóbbit azért, mert a tüdeje olyan rossz állapotban van, hogy nem tud 90 percen át folyamatosan beszélni. Törőcsik Mari elmondta, hogy soha nem foglalkozott az idővel, de tudja, hogy véges: Csak arra készülök, hogy méltósággal legyek képes szembenézni a halállal."

A színésznőnek hatalmas erőt ad, hogy szeretik: „A szeretet a legfontosabb, azzal meg lehet oldani mindent. Szeretet nélkül nem tudok élni, ehhez pedig elsőként nekünk kell megtanulni szeretni. Amikor beteg voltam és el voltam zárva a külvilágtól, az a töménytelen telefon és érdeklődés tartott életben, amit a barátaimtól, rajongóimtól kaptam" – nyilatkozta a színésznő a Blikknek.








EZT OLVASTA MÁR?

X