Hatósági karanténba került a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapat


-A A+

Hatósági karanténba került a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának valamennyi játékosa, a szakmai stáb tagjai, valamint a velük érintkezésben lévő munkatársak egy, „a klub szűkebb környezetébe tartozó személy” pozitív koronavírus-tesztje miatt.

A csapat honlapjának hétfői beszámolója szerint a felnőtt csapat és a szakmai stáb tagjai, valamint a munkatársak teszteléséről a klub gondoskodik. A történtek miatt a felnőtt keret edzéseit és egyéb hivatalos eseményeit felfüggesztették.

A pozitív tesztről a hivatalos eljárásrendnek megfelelően a Magyar Kézilabda Szövetséget, a Budakalász, a Csurgó, a Veszprém-Felsőörs csapatait, valamint az európai szövetség illetékes szerveit is értesítette a szegedi klub, amely folyamatosan kapcsolatban van a járványügyi hatóságokkal.

Az EHF bejelentette, hogy a történtek miatt elhalasztják egy későbbi iődpontja a MOL-Pick Szeged - Paris Saint-Germain mérkőzés megrendezését, amelyet csütörtökön, szeptember 17-én kellett volna lejátsszanak a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
EZT OLVASTA MÁR?

X