Férfi kézi: megjelent a koronavírus a Telekom Veszprém csapatánál is


-A A+

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Rodrigo Corrales egymás után két pozitív koronavírustesztet produkált, így a teljes keret és a stábtagok is karanténba kerültek.

Egy játékosnál pozitív eredményt mutatott a PCR teszt. The PCR test showed a positive result at one of our players. #RedUnited https://telekomveszprem.hu/hu/article/karantenban-a-csapat_5674

Közzétette: Telekom Veszprém Handball Team – 2020. október 20., kedd

A klubhonlap beszámolója szerint Rodrigo Corrales hétfői, majd keddi koronavírustesztje is pozitív eredményt hozott, így a játékos karanténba került. A kétszeres Eb-győztes spanyol kapus tünetmentes volt, és a tesztek óta sem jelentkeztek nála tünetek.

A közlemény szerint a helyi ÁNTSZ-szel való egyeztetés után a negatív eredményt produkáló játékosok és stábtagok is karanténba kerültek hétfő estétől, a hét második felében pedig újabb teszt vár rájuk.

Az október 21-re kiírt Veszprém–Barca Bajnokok Ligája-mérkőzést már korábban elhalasztották, mivel a katalán együttesnél is több játékos megfertőződött. A veszprémiek csütörtökön a Komlóval találkoznának a magyar bajnokságban, ám a történtek után a meccs halasztását kérték az MKSZ-től. Az európai szövetségtől csak akkor kell halasztást kérniük a bakonyiaknak, ha a keret tagjai még a jövő hét szerdai, THW Kiel elleni BL-meccs időpontjában is karanténban lesznek.








EZT OLVASTA MÁR?

X