BL: pályán a címvédő, a felsült madridiak és Szoboszlai csapata


-A A+

A második fordulóval folytatódnak kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei.

A keddi játéknapon a címvédő Bayern München is pályára lép. A német „nyerőgép” lehengerlő formában kezdte a BL-idényt, a múlt héten az Atléticót 4–0-val küldte haza Madridba, és a bajorok lendülete kitarthat Moszkvában is.

Szintén az A-csoportban érdekelt a magyar válogatott Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg, amely a hazai döntetlen után a spanyol fővárosban javítana, ahol viszont a megtépázott becsületű Atlético is ki a akrja köszörülni a múlt heti csorbát. Szoboszlai vasárnap ünnepelte 20. születésnapját, szebb ajándékot el sem képzelhetne egy győzelemnél.

Heute ist DEIN Tag, Szobo! Happy Birthday, Dominik Szoboszlai!

Közzétette: FC Red Bull Salzburg – 2020. október 24., szombat

 

Az első fordulóban meglepetésre hazai pályán a tartalékos Sahtartól kikapó Real Madridnak is van szépíteni valója, a C-csoportban a Marseille és a Manchester City találkozója ígérkezik izgalmasnak, a D-ben pedig az Atalanta és az Ajax párharcán számíthatunk látványos focira.

A-csoport: Lokomotiv Moszkva (orosz)–Bayern München (német), Atlético Madrid (spanyol)–Salzburg (osztrák). Az állás: 1. Bayern 3, 2. Lokomotiv 1, 3. Salzburg 1, 4. Atlético 0 ponttal.

B-csoport: Sahtar Donyeck (ukrán)–Internazionale (olasz), Borussia Mönchengladbach (német)–Real Madrid (spanyol). Az állás: 1. Sahtar 3, 2. Borussia 1, 3. Internazionale 1, 4. Real 0 ponttal.

C-csoport: FC Porto (portugál)–Olimpiakosz (görög), Olympique Marseille (francia)–Manchester City (angol). Az állás: 1. Manchester City 3, 2. Olimpiakosz 3, 3. Olympique 0, 4. Porto 0 ponttal.

D-csoport: Atalanta (olasz)–Ajax Amszterdam (holland), FC Liverpool (angol)–Midtjylland (dán). 1. Atalanta 3, 2. Liverpool 3, 3. Ajax 0, 4. Midtjylland 0 ponttal.

(Nyitóképen: A címvédő Bayern München játékosai | Fotó: Agerpres/EPA)








EZT OLVASTA MÁR?

X