Azonosították a németországi baleset négy romániai áldozatát


-A A+

Azonosította a rendőrség az egyik németországi autópályán pénteken történt brutális autóbaleset négy román állampolgárságú áldozatát, és azt a sofőrt is, aki a tragédiát okozta. Utóbbiról kiderült, hogy szintén romániai.

Mint korábban írtuk, a baleset az A44-es autópályán történt pénteken, Bad Wünnenbergnél. Egy kamion sofőrje okozta, aki későn vette észre, hogy a sztrádán dugó alakult ki, nem lassított, és hátulról nekiütközött az előtte haladó Opel Vivarónak.

A romániai kisbusz az előtte lévő, szintén román rendszámú nyerges vontatónak csapódott, majd a két kamion közé szorult és szétroncsolódott. Öt utasa közül négyen a helyszínen meghaltak.

A német rendőrséget idéző Radio Bielefeld beszámolója szerint a balesetet okozó sofőr egy 33 éves román állampolgár, akit mentőhelikopterrel szállítottak el az autópályáról, és jelenleg kómában fekszik egy kórházban.

A halálos áldozatok egy 27 éves galaci házaspár (a férj vezette a kisbuszt), illetve egy 41 éves férfi és egy 48 éves nő, Tecuci-ból. A kisbusz ötödik utasa, egy 40 éves férfi súlyosan megsérült, jelenleg kórházban ápolják.  








EZT OLVASTA MÁR?

X