Előzetes letartóztatásba helyezték a Giurgiu megyei bestiális gyilkosság gyanúsítottjait


-A A+

Harminc napos előzetes letartóztatási parancsot adott ki a Giurgiu Megyei Törvényszék az október 30-án összeégve talált nő meggyilkolásával gyanúsított három személy ellen – közölte Ioan Adrian Alexe, az ügyészség szóvivője.

A három feltételezett tettest a Giurgiu megyei rendőrség vette őrizetbe kedden, miután a nyomozó hatóságok házkutatást tartottak lakásukon. Hosszas kihallgatást követően a Giurgiu Megyei Törvényszék úgy döntött, hogy előzetes letartóztatásba helyezi őket, ugyanis „homályosan” ugyan, de beismerték tettüket, abban az értelemben, hogy egymást hibáztatják az elkövetett bűncselekményért, és máris megfellebbezték a bíróság döntését – magyarázta Alexe.

Október 30-án a Giurgiu megyei Ghimpaţi és Valea Plopilor települések között egy mezőn összeégett női holttestre bukkantak. A holttest 90 százalékban elszenesedett. Az ügyészek és kriminológiai szakemberek hosszas nyomozás után azonosították a holttestet és három gyanúsítottat.

A nyomozás során arra derült fény, hogy az áldozat prostituált volt, és együtt lakott két nővel és egy férfival Bukarestben. A nő és három lakótársa között konfliktus alakult ki, ez lehetett a gyilkosság indítéka. A három lakótárs ellen büntetőjogi eljárás indult minősített emberölés és holttest meggyalázása miatt.

(Nyitókép: Helyszínelés | Forrás: stirigiurgiu.ro)








EZT OLVASTA MÁR?

X