FRISSÍTVE - Beismerte tettét a suceavai rendőrgyilkos


-A A+

FRISSÍVE: Több késszúrással halálra sebzett egy rendőrt egy férfi csütörtök este a suceavai vasútállomáson. A támadót elfogták, és beismerte, de nem indokolta meg a tettét – számoltak be a hírtelevíziók.

A 38 éves Sorin Viziteu a sucevai vasúti rendőrség parancsnok-helyettese volt. A pályaudvar közelében járőrözött, amikor gyilkosa hátulról nyakon szúrta. A földön elterülő rendőr testébe a támadó többször is beledöfte a kést.

A helyszínre érkező mentősök másfél órán keresztül próbálkoztak a parancsnok-helyettes újraélesztésével, de nem jártak sikerrel. Sorin Viziteu két gyereket hagyott árván.

Az eddigi vizsgálatok szerint a gyilkos bosszúból ölhetett, mert jegy nélkül utazott a vonaton, és a rendőr néhány perccel korábban megbírságolta. 

FRISSÍTÉS1: Az Agerpres azt írja, hogy a gyilkosság után rövid időn belül elfogták a 23 éves gyanúsítottat, aki hivatalos források szerint visszaeső bűnöző, és Spanyolországban testi bántalmazás miatt már volt börtönben. A tettes a közelmúltban érkezett vissza Romániába.

FRISSÍTÉS2: Az őrizetbe vett férfi elismerte a gyilkosságot. Ám azt állítja: nem is ismeri az áldozatát, a tettét pedig nem indokolta meg a nyomozóknak. Korábban már egy spanyolországi rendőrségi fogdába is bekerült különböző bűncselekményekért, így elképzelhető, hogy gyűlöletet érez általában a rendőrök iránt – nyilatkozta a Suceava megyei rendőrség szóvivője, Ionuţ Epureanu








EZT OLVASTA MÁR?

X