FRISSÍTVE: Borzalmas két napja lehetett az eltűnt galaci kislánynak


-A A+

A gyanú szerint egy szomszéd tartotta erőszakkal fogva azt az eltűnt 9 éves Galac megyei kislányt, aki két napig kerestek a hatóságok. A gyermek jól van, a 42 éves férfit őrizetbe vették. FRISSÍTÉS: Előzetes letartóztatásba helyezték a 42 éves férfit. 

A kislány csütörtök este indult haza Scânteieşti községben arról a farmról, az apja dolgozott. A rendőrségnek elmondta, út közben találkozott az utcájukban lakó férfivel. Zuhogott az eső, és a szomszéd azzal az ígérettel csalogatta be a házába, hogy ad neki száraz ruhát.

A férfi azonban nem akarta hazaengedni a gyereket. A kislánynak péntek délután sikerült kiszabadulnia a házból, amikor a fogva tartója elment hazulról. Eddig ismeretlen körülmények között felfeszítette a zárat, majd átugrotta a kerítést, így menekült meg – számolt be a Galac megyei rendőrség szóvivője.

A férfi péntek este erőszakos fogva tartás gyanújával 24 órára őrizetbe vették, az ügyészek szombaton az előzetes letartóztatását kérik a bíróságoktól.

FRISSÍTÉS: Előzetes letartóztatásba helyezték a 42 éves férfit. A Galaţi megyei törvényszék döntése értelmében a férfinek 30 napig kell vizsgálati fogságban ülnie erőszakos fogva tartás gyanúja miatt. E vétségért háromtól tíz évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. 

Az igazságügyi orvosszakértők ugyanakkor megállapították, hogy a kislány nem volt szexuális vagy egyéb fajta visszaélés áldozata. 








EZT OLVASTA MÁR?

X