Egyre zavarosabb vallomásokat tesz a metrós gyilkosságot elkövető nő


-A A+

A két héttel ezelőtti bukaresti metrós gyilkosságot elkövető nőnek, Magdalena Şerbannak súlyos viselkedési zavarai vannak: képtelen kontrollálni a dühkitöréseit. Ez legutóbb a zsilávai börtönkórházban is bebizonyosodott, amikor látszólag ok nélkül támadta meg azt a három nőt, akiket a felügyeletével megbíztak, korábban a börtönőröket is bántalmazta – közölte az Antena1 hírportálja.

Bebizonyosodott továbbá, hogy Magdalena Şerban körülbelül egy hónappal ezelőtt megtámadta a craiovai könyvtár több dolgozóját, miután azok felszólították, hogy hagyja el az intézményt, mivel tiltott házasságközvetítő honlapot böngészett. A nő erre dühbe gurult, és a biztonsági őröknek kellett kivezetniük őt a könyvtárból. Mindezek ellenére a vádlottat még nem vetették alá elmegyógyászati vizsgálatnak.

Magdalena Şerban egyetlen ellene felhozott vádat sem ismer el. Amikor megmutatták neki a metró térfigyelő kamerái által készített felvételeket, tagadta, hogy ő követte volna el a gyilkosságot, valamint a gyilkossági kísérletet. Azt azonban elismerte, hogy szóváltásba keveredett áldozataival, viszont fenntartja, hogy nem ő lökte őket a sínekre.

A bukaresti fellebbvietli bírósági tárgyaláson továbbra is tagadta, hogy ő lenne a bűnelkövető, ezért kérte, hogy az őrizetből helyezzék otthoni bírósági felügyelet alá.

A 36 éves nőt december 13-án helyezték előzetes letartóztatásba gyilkosság és gyilkossági kísérlet vádjával. Egy nappal korábban a bukaresti Distor metrómegállóban a sínekre lökte a 25 éves Alnia Ciucut, akit elgázolt a 10 másodperc múlva befutó szerelvény, egy másik lánnyal is ugyanezt tette, de neki sikerült kimásznia a sínekről. 








EZT OLVASTA MÁR?

X