FRISSÍTVE - Holtan találtak egy lányt egy erdőszélen – megszólalt a gyilkos


-A A+

Megöltek egy diákányt Botoșani térségében. Holttestére szerda délután bukkantak rá a város közelében lévő erdő szélén. FRISSÍTÉS1: Az ügyészek azonosították az áldozatot és a gyilkost is, aki elismerte tettét. FRISSÍTÉS2: Részletek derültek ki a gyilkosság lehetséges indítékáról. FRISSÍTÉS3: A kiskorú gyilkos előzetes letartóztatásba került, s beszélt az indítékról.

A lányt egy kutyát sétáltató férfi találta meg, és riasztotta a hatóságokat. Testén összesen 13 késszúrást számoltak meg a kriminológusok, a legtöbbet a nyakán és a mellkasán – számolt be a botosaninews.ro.

A mindeddig azonosítatlan lány rengeteg vért veszíthetett, ennek ellenére a holttest mellett alig voltak vérnyomok. Ebből arra következtettek a kriminológusok, hogy a gyilkosságot más helyszínen követte el a tettes. Az ügyészség és a rendőrség vizsgálódik az ügyben.

FRISSÍTÉS1: Az ügyészek azonosították az áldozatot és a gyilkost is, akit őrizetbe vettek. A lány 18 éves, Ștefănești-en él és egy botoșani-i középiskola diákja volt. Gyilkosa egy 17 éves fiú, aki csütörtökön várhatóan 30 napos előzetes letartóztatásba kerül. Beismerő vallomást tett, indítékai egyelőre nem ismertek.

FRISSÍTÉS2: A nyomozáshoz közel álló források szerint a 17 éves fiú amatőr fotós, s korábban többször is készített fényképsorozatokat az amúgy rendkívül szép 18 éves lányról, Petronela Mihalachiról, akivel jól ismerték egymást. Úgy tudni, hogy szintén fotósorozatot készíteni mentek szerdán együtt a városzéli erdőbe. Fényképezkedés közben állítólag a lány csúnyának és kövérnek nevezte a fiú barátnőjét. Ezen a kamasz annyira feldühödött, hogy előkapott egy kést, és megölte Petronela Mihalachit – értesült az Antena1 híradója.

FRISSÍTÉS3: A bíróság csütörtök este elrendelte a 17 éves fiú 30 napos előzetes letartóztatását. Az ügyészség közlése szerint Ionel Bogdan kihallgatásakor elmondta, hogy fotósorozatot készített a lányról az erdőben. Petronela Mihalachi elégedetlen volt a fényképek minőségével és megjegyzéséket tett a barátnőjére – ez váltotta ki az éktelen haragját. Azt nem tudni még, hogy miért volt nála az a kés, amivel megölte a lányt. A korábbi hírektől eltérően nem 13, hanem 30 szúrás- és vágásnyomot találtak az áldozat testén.

 








EZT OLVASTA MÁR?

X