FRISSÍTVE -Szabadlábon védekezhet a fiát meggyilkoló lupényi nő


-A A+

Megölte szerdán a 35 éves fiát, majd feladta magát a rendőrségen egy 58 éves lupényi nő. Őrizetbe vették. FRISSÍTÉS: Az asszony hatósági felügyelet alatt, de szabadlábon védekezhet.

A Hunyad megyei rendőrség szóvivője, Bogdan Niţu tájékoztatása szerint a gyilkosság hajnalban történt, fél hat körül. A nő 12 órával később, valamivel 18 óra előtt jelentette a bűncselekményt a 112-es segélyhívó számon. Este őrizetbe vették, és férjével együtt kihallgatták a rendőrségen.

A helyi sajtó szerint az asszony asszisztensnőként dolgozik a lupényi városi kórházban. A 35 éves, munkanélküli fia a szülőkkel élt, ráadásul sokat ivott. Ez folyamatos feszültségekhez vezetett a családban. Szerda hajnalban is az történt, hogy az anya a szemére hányta az élősködő életmódját, és a férfi állítólag agresszíven reagált, megütötte az anyját. A nő erre megragadott egy konyhakést, és leszúrta a fiát.

FRISSÍTÉS: Az ügyészek az asszony előzetes letartóztatását kérték, de a Hunyad megyei törvényszék elrendelte a szabadlábra helyezését. Luca Marika hatósági felügyelet alatt védekezhet majd a bíróságon.

A dévai törvényszéki orvostani intézet vezetője, dr. Dan Mărculescu egy helyi portálnak elmondta, hogy a nő kétszer döfött be egy konyhakést a fia testébe. A férfinek a tüdeje és a mája sérült meg, halálát belső vérzés okozta. Elképzelhető, hogy meg tudták volna menteni az életét, ha az anyja nem hagyja elvérezni.








EZT OLVASTA MÁR?

X