Dancs Annamari nem bánja, hogy egyedülálló anya


-A A+

Megviselték az elmúlt időszak nehézségei, ám ma már újra boldog, és már nem bánja, hogy egyedülálló édesanyaként kell nevelnie kisfiát. Erről beszélt a TV2 Mokka című műsorában Dancs Annamari.

Mint ismert, az Operettszínház sepsiszentgyörgyi színésznője válófélben van. A gyermekelhelyezésről egyelőre nem sikerült megegyezniük férjével, Kerényi Miklós Mátéval, de Dancs Annamari azt sem bánná, ha egyedül kell felnevelnie.

Annamari a Mokkában elmondta, ahova tudja, viszi a kisfiát, Ádámot, aki nagyon jó gyerek, és jól tűri a megpróbáltatásokat. „Nagyon jó partner mindenben. Hamar alkalmazkodik, minden érdekli. Nyitott kisfiú a világra, ami hatalmas segítség nekem minden szempontból. (…) Iszonyatos logisztika megoldani, de ezt minden édesanya tudja. Anyukám gyakran utazik fel, illetve van két barátnőm, akik sokat segítenek, egyébként meg természetesen minden szabadidőmet a kisfiammal töltöm. Megmondom őszintén, nem is bánom, hogy ez így van” – jelentette ki.

A színésznő később a Blikknek arról is beszélt, hogy jövő vasárnap Siófokon A chicagói hercegnő egyik főszerepében lép majd fel, és szépen lassan korábbi szerepeit is visszaveszi. „Fokozatosan zajlik a visszatérés, kapom vissza a szerepeimet, aminek nagyon örülök. Nemrég Triesztben voltam, ahol a Csárdáskirálynőt adtuk elő, míg Szentpéterváron egy nemzetközi gálán énekeltünk a kollégáimmal” – számolt be a lapnak.








EZT OLVASTA MÁR?

X