Prostituáltnak nevezte a szex közben védekező nőket egy ortodox pap


-A A+

Nyakatekert magyarázatot ad arra egy ortodox pap, hogy miért prostituáltak a szex közben védekező nők – derül ki egy felvételből.

A felvételt az Opriți finanţarea cultelor religioase (Állítsátok le a vallási felekezetek finanszírozását) Facebook-oldal tette közzé.

Mint azt a pap elmondja: vannak még románok, akik szeretik feleségeiket és nem úgy használják őket, mint ahogyan a bordélyházban a nőket. Kifejti: a bordélyház egy olyan épület, amelyben szervezett módon és következmények nélkül elégítik ki vágyaikat a férfiak - azaz nem maradnak terhesek a prostituáltak.

Ekkor dobja le a bombát: amikor valaki tudatosan védekezik szex közben – azaz tablettát szed, spirált helyez fel vagy óvszert használ –, tehát következmények nélkül keresi a gyönyöröket, akkor tulajdonképpen saját házát változtatja bordélyházzá.

A fejetegetés során többek között arról is beszél, hogy hiába "veri a mellét" a románság, csak 4,3 százalékuk jár templomba vasárnaponként, így nem tudja, mennyiben képes elragadni a népet kétezer éves román kereszténység – szemben az oroszokkal és magyarokkal, akik csupán ezer éve keresztények, teszi hozzá.








EZT OLVASTA MÁR?

X