MEGNYERTE az X-Faktort a kolozsvári USNK (percről percre)


-A A+

Megnyerte szombat este a kolozsvári USNK a magyarországi X-Faktort, így övék a győzelemért járó 12 plusz 10 millió forintos fődíj. A rappelő Laskay Nimród és Filep Kund már a döntő előtt berobbant a magyar zenei életbe, klipjeik tarolnak a YouTube-on, jövőre pedig albumuk is megjelenik és fellépnek a Sziget Fesztiválon. A döntő eseményeit percről percre követtük, és időnként bejelentkezett tudósítónk a kolozsvári szervezett szurkolás helyszínéről.

00:32
Így ünnepeltek az USNK kolozsvári rajongói

Az egyik kolozsvári szórakozóhelyen tartott szervezett szurkoláson érthetően remek volt a hangulat. Főként az eredményhirdetés után.

00:29
A „Posztolj”-jal búcsúznak a kolozsvári fiúk

Eddigi legnépszerűbb dalukkal, a "Posztolj"-jal ünnepelték meg győzelmüket a kolozsvári srácok. A dal után konfettieső hullott a színpadra. Egy fényes zenei karrier kezdete lehet ez a momentum Laskay Nimród és Filep Kund számára. Gratulálunk!

00:26
Az USNK fellép jövőre a Sziget Fesztiválon

Kiss Ramóna egy különdíjat is bejelentett: az USNK jövőre felléphet a Sziget Fesztiválon. Erről már korábban született döntés, mondta az X-Faktor házigazdája.

00:23
Az USNK megnyerte az X-Faktort!

A nézők szavazatai alapján a kolozsvári USNK nyerte a 2018-as X-Faktort – közölte Kiss Ramóna. A közönség ujjong, a két fiú sírva ölelgette egymást. 

01:19
Lezárult a szavazás

Lezárult a szavazás, színpadra lépett a két fiúcsapat a mentorukkal együtt. Összesítik a szavazatokat, hamarosan nyertest hirdetnek.

00:18
Még egy percig lehet szavazni

Még egy percig lehet szavazni arról, hogy ki nyerje meg az idei X-Faktort – jelentette be Kiss Ramóna.

00:11
A duett mindent vitt

Határozottan az a benyomásunk, hogy az USNK-Radics Gigi duett volt ma a közönség kedvence itt a Submarine-ben.

00:06
A 2016-os X-Faktor győztese énekel

Opitz Barbi, az X-Faktor 2016-as győztese lép fel. A tehetségkutató a végéhez közeledik, hamarosan kiderül, hogy ki nyerte az idei versenyt. Még lehe az USNK-ra szavazni!

00:06
Ismét hatalmas a taps és az ujjongás

Állva tapsol, fütyül, ujjong a közönség a stúdióban az USNK és a mentor duettje után. "Nekem egy régi álmom teljesült" – vallotta be Radics Gigi.

00:03
Az USNK Radics Gigivel duettezik

Érdekes felállás: Radics Gigivel lép színpadra az USNK. Káprázatos a produkció, a mentor nagyon tud énekelni is.

 

23:58
Nem a Stolen Beatet, Puskás Petit dicsérik

Gáspár Laci főként Puskás Petit és a dalt dicséri. ByeAlex is azt mondta, hogy "imádja" Puskás Petit.

23:53
Puskás Petivel duettezik a Stolen Beat

A Stolen Beat duettezik elsőként, mégpedig Puskás Petivel. A dal szövegét az USNK mentora, ByeAlex írta.

23:47
A Stom már felkerült a YouTube-ra

Az USNK Stom című daláról készült klip már fennt van a YouTube-on. Nézze meg, amíg a reklám tart.

23:45
Már nagyon várják Kolozsváron a végeredményt

Miután kiderült, hogy Nimród és Kund nagyon-nagyon közel került ahhoz, hogy megnyerje a 2018-as X-Faktort, érezhető, hogy a kolozsvári közönség most már arra a legkíváncsibb, hogy ez sikerül-e vagy sem. Szóval akárcsak otthon a tévéképernyők előtt, itt is nagy az izgalom!

23:38
Bírálták is az UNSK riválisait a mentorok

Kisebb ujjongás követte a produkciót a stúdióban, mint az USNK dala után. Gáspár Laci lehúzta a Stolen Beatet. "Van szép hangszíned, de mégsem érzek dinamikát a dalon belül. Gyenge volt az éneklés" – mondta a fiúcsapat énekesének a mentor. ByeAlex védte a mentoráltjait, és cinikusnak, igazságtalannak nevezte a kritikákat. Puskás Peti szerint az érzelmek is fontosak, szerinte a produkció megható volt. Radics Gigi viszont úgy vélte: a Stolen Beat énekese "túlizgulta" a dalt, és ez némileg érződött is a teljesítményén.












EZT OLVASTA MÁR?

X