Kiköltözik a Szamos-partra a kolozsvári színház


-A A+

Három hónapos kényszerszünet után, miközben a Kolozsvári Állami Magyar Színház online vetítette korábbi nagysikerű előadásait, most szabadtéri előadásokkal várja újra színházba közönségét. Az idei évad lezárulta előtt, rendhagyó helyszínen, a színház Szamos-part melletti udvarán felállított színpadon lehet újra találkozni a kolozsvári színház színészeivel.

Június végén két-két alkalommal lesz látható a Homemade és a Concord Floral című előadás. A Homemade június 26-án és 27-én este 7 órától, míg a Concord Floral június 28-án és 29-én este 9 órától van műsoron.

A Homemade projekt egy kutatással egybekötött alkotói folyamat, amely a romániai családok jelenlegi helyzetéről indít párbeszédet úgy, hogy folyamatosan figyel az esemény résztvevőire. A középiskolás diákokat felvonultató Concord Floral olyan általános érvényű témákat boncolgat, mint a bűntudat, szexualitás, meggondolatlan gesztusaink visszavonhatatlan következményei, az elkerülhetetlen közösségi létben rejlő magány, s teszi mindezt ennek a különleges generációnak a szemszögéből.

A kültéri előadások sorozata július elején is folytatódik, ezeket a színház a honlapján és Facebook-oldalán teszi majd közzé.

A júniusi előadásokra a jegyek már megvásárolhatók a színház jegypénztárában (hétköznapokon 10-14 óra között), valamint online a www.biletmaster.ro weboldalon.

A Kolozsvári Magyar Színház felhívja a nézők figyelmét arra, hogy a járványügyi intézkedések miatt a helyek száma korlátozott, ugyanakkor arra kéri a közönséget, hogy tartsák be a járványügyi előírásokat.







EZT OLVASTA MÁR?

X