BL: megtudta 2. körös ellenfelét is a Kolozsvári CFR


-A A+

Hétfő délben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kisorsolta a labdarúgó Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének második selejtezőkörét – ha a Kolozsvári CFR továbbjut az első körből a máltai Floriana elleni párharcból, a következőben a Dinamo Zagrebbel találkozik.

Vasárnap az első selejtezőkör sorsolását tartották meg, míg hétfő délben a második forduló párosítását is elkészítették az UEFA nyoni központjában. Ha továbbjut az első körből, a vasutas alakulat a horvát bajnok Dinamo Zagrebbel játszik a Fellegváron. Ahogy a selejtező első körében, úgy a második fordulóban is egy összecsapás dönt majd a továbbjutóról.

Ugyancsak hétfőn a Ferencvárosi TC is megismerte második körös ellenfelét, a zöld-fehérek, amennyiben legyőzik a svéd Djurgardent, akkor az a Celtic Glasgowhoz vagy KR Reykjavíkhoz látogatnak. A skót rekordbajnok neve ismerősen hangzik Erdélyben, ugyanis a tavalyi európai kupasorozatban a Kolozsvári CFR a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörében és az Európa-liga csoportkörében is összemérte erejét a Celtickel. 

A találkozókat augusztus 25-én vagy 26-án játsszák le – a pontos időpontot a szövetség csak később jelöli ki.

Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör
Celtic FC (skót)/KR Reykjavík (izlandi)–Ferencváros/Djurgarden (svéd)
Floriana FC (máltai)/Kolozsvári CFR 1907 (romániai)–Dinamo Zágráb (horvát)
Young Boys (svájci)–KÍ Klaksvík (feröeri)/Slovan Bratislava (szlovák)
Flora Tallinn (észt)/FK Suduva (litván)–Maccabi Tel-Aviv (izraeli)/Riga FC (lett)
Legia Warszawa (lengyel)/az előselejtezős torna győztese: Linfield FC (északír)/FC Drita (koszovói)–FC Ararat-Armenia (örmény)/Omonia (ciprusi)
NK Celje (szlovén)/Dundalk FC (ír)–Molde FK (norvég)/KuPS Kuopio (finn)
Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)/Ludogorec Razgrad (bolgár)–Midtjylland (dán)







EZT OLVASTA MÁR?

X