Női kézi BL: a Bukaresti CSM hazai pályán szenvedett vereséget a Rosztov-Dontól


-A A+

22-27 (10-16) arányú vereséget szenvedett csütörtök este hazai pályán a Bukaresti CSM a Rosztov-Dontól a női kézilabda Bajnokok Ligájának A csoportjában.

 

Per Johansson, a CSM egykori edzőjének együttese simán verte egykori kollégája, Adi Vasile csapatát. A két szakember egyébként együtt edzi a montenegrói válogatottat.

A hazai csapat hibát hibára halmozott az első félidőben, így az oroszok 8-16-ra is vezettek, amiből 10-16 lett a szünetre. A második félidőben a CSM 19-22-re feljött, de a győztes kiléte egy pillanatig sem volt kétséges, a Rosztov 22-27-re behúzta a meccset.

A CSM góljainak több mint felét, 11-et, Cristina Neagu szerezte, a többi találatot Carmen Martin Berenguer 3, Dragana Cvijic 3, Martine Smeets 3, Barbara Lazovic 1, és Elizabeth Omoregie 1 érte el. A rosztovi csapatból Anna Vjahireva 5 gól, Grace Zaadi Deuna 4, Julia Manaharova 4, Viktorija Borscsenko 4, Kristina Kozsokar 3, Katarina Krpez Slezak 2, Kszenyija Makejeva 1, Anna Lagerquist 1, Vladlena Bobrovnyikova 1, Milana Tajenova 1, Polina Kuznyecova 1 volt eredményes.

A csoportot a Rosztov-Don vezeti 13 ponttal (7 játék), majd sorrendben a Bukaresti CSM 11 ponttal (8 j.), a Vipers Kristiansand, 7 ponttal (4 j.), a Metz Handball, 6 ponttal (5 j.), az FTC-Rail Cargo Hungaria, 6 ponttal (6 j.), az RK Krim Mercator Ljubljana, 4 ponttal (7 j.), a Team Esbjerg, 3 ponttal (7 j.), és az SG BBM Bietigheim, 2 ponttal (7 j.) következik.

A csoportküzdelmeket a hétvégén a dániai Európa-bajnokság miatt felfüggesztik, a folytatásra januárban kerül sor.

(Címlapi fotó forrása: Facebook/CSM Bucuresti)








EZT OLVASTA MÁR?

X