Megmutatta új szerelmét Dancs Annamari


-A A+

„Van egy olyan párom, aki szeret minket, nagyon boldogok vagyunk, és együtt tervezzük az életünket” – jelentette ki a Budapesti Operettszínház művésze, Dancs Annamari a FEM3 Café stúdiójában.

A nemrégiben elvált sepsiszentgyörgyi énekesnő egy ideje boldog párkapcsolatban él. A párjáról csak annyit tudni, hogy nem szakmabeli, és nagyon szereti Dancs Annamari kisfiát, Ádámot. Az énekesnő elmondta, nem szándékoznak összeházasodni, de együtt tervezik az életünket. „A házassághoz most nincs kedvünk, és úgy gondolom, hogy nem egy papír, nem egy gyűrű, sőt, még egy gyerek sem köti össze az embereket – ezt már kipróbáltuk, és bebizonyosodott, hogy nem működik” – jelentette ki.

Dancs Annamari hétfőn ünnepelte a 38-ik születésnapját. A múlt héten már előszülinapozott párjával Olaszországban: mindketten márciusban születtek, ezért egy szabad hétvégéjükön felkerekedtek, és pár napot Firenzében és Rómában romantikáztak. Egyfajta összegzést is végzett, mit valósított meg 38 éves korára.

 

„Nem azt mondom, hogy hű, de elégedett vagyok, de azért picit megveregettem a saját vállamat. Ha szakmailag nézem az életem, 15 éves korom óta, most már 23 éve, hogy színpadon állok. Két országban, Romániában és Magyarországon karriert építettem, mindezt két műfajban, könnyűzenében és klasszikusban. Nőként és anyaként pedig úgy érzem, sok mindent megéltem, elégedett vagyok az életemmel: van egy gyönyörű gyerekem, akinek egy év alatt sikerült egy biztonságos, saját otthont teremteni, és erre nagyon büszke vagyok. Van egy olyan párom, aki szeret minket, nagyon boldogok vagyunk, és együtt tervezzük az életünket” – mesélte a műsorban.








EZT OLVASTA MÁR?

X