Holtan találtak egy 17 éves diákot egy csíkszeredai iskola tanulószobájában


-A A+

Holtan találtak pénteken egy 17 éves diákot egy csíkszeredai középiskola tanulószobájában, a mentőorvosok szerint a szíve tájékán szúrt seb volt, és feltételezhetően öngyilkosságról van szó.

Dr. Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője az Agerpresnek hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a mentőket egy 17 éves diákhoz riasztották, aki állítólag felvágta az ereit, mert öngyilkos akart lenni. A helyszínre érkező mentőcsapat megállapította, hogy a fiatal meghalt: arccal felfelé feküdt, és a szíve tájékán szúrt seb volt.

„A mentősök megállapították, hogy valóban öngyilkosságról van szó, mellkasa bal oldalán, a szíve tájékán szúrt seb volt. A tanulószobában feküdt a földön, hátára esve. Már beállt a hullamerevség, tehát már jó néhány órával azelőtt bekövetkezett a tragédia. Az orvos csak a halál beálltát állapíthatta meg” - mondta a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen magyarul hívható 0754–800808-as telefonszámot, vagy írjon a hallgatlak.lelkisegely@gmail.com e-mail-címre. 







EZT OLVASTA MÁR?

X