Vajon mijét vágatja le, veteti ki most Angelina Jolie?


-A A+

Megint kés alá feküdne Angelina Jolie, hogy elkerülje a rákot. A színésznő tavaly tavasszal jelentette be, hogy levetette a melleit, mert egy hibás gén miatt nagy volt nála a mellrák kialakulásának esélye. Már akkor is jelezte, hogy nem akar itt megállni, újabb operációra készül.

A 38 éves Jolie az Entertainment Weekly című magazinnak mesélt újra mellei eltávolításáról. Azt mondta: nagyon boldog, hogy meghozta ezt a döntést. Még egy műtét van még hátra, amellyel kapcsolatban még konzultál az orvosokkal – mondta a színésznő. A BBC oldalán idézett interjúrészletből nem derül ki, pontosan mit végeznének el a következő operáción. Korábban ugyanakkor arról beszélt Angelina Jolie, hogy a petefészkeit is ki akarja vetetni, szintén a megelőzés jegyében.

A hatgyermekes filmsztár dicsérte az orvosokat, akik nemcsak a műtéteit, hanem a felépülését is profin irányították. Rengeteg bátorítást kapott az emberektől és párjától, Brad Pittől is – tette hozzá.

Angelina Jolie édesanyja 56 évesen hunyt el petefészekrákban, előtte egy évtizedig harcolt a betegséggel. Az orvosok úgy becsülték, hogy genetikai okok miatt a színésznőnél 87 százalékos eséllyel alakulhat ki mell-, és 50 százalékos eséllyel petefészekrák. Ezért döntött úgy végül, hogy leveteti a melleit.








EZT OLVASTA MÁR?

X