Egyetlen gyerek állított meg 11 ezer homofóbot


-A A+

A hétvégén LMBTQ-ellenes szervezetek tüntetést szerveztek Mexikóban az azonos neműek házasságának legalizálása ellen. Az eseményre 11 ezren érkeztek, a menetet viszont egy tizenkétéves simán meg tudta állítani.

Celaya városát a hivatalos becslések szerint 11 ezer LMBTQ-ellenes tüntető özönlötte el, akik a házassági egyenlőség bevezetése ellen tiltakoztak. Mexikóban jelenleg csak pár államban és a fővárosban engedélyezett az azonos neműek egybekelése. Az elnök tervei szerint viszont az egész országban elfogadott lenne. A több vallási csoportot tömörítő Családok Nemzeti Frontja úgy gondolta, ezt nem hagyhatja, ezért először aláírásokat kezdtek gyűjteni, eddig 100 ezret sikerült megszerezniük.

A hétvégén pedig az egyik mexikói városban tüntetést is szerveztek, amelyen 11 ezren vettek részt. Amikor viszont a menet elindult, egy 12 éves srác tűnt fel, és ugrott eléjük. A pillanatot Manuel Rodrigez fotóriporter örökítette meg, aki így nyilatkozott a Regeneraciónnak: “Először azt hittem, a gyerek csak hülyéskedik.” 

A fiú azt nyilatkozta a fotósnak, hogy egy meleg nagybátyja van, és gyűlöli, hogy az emberek gyűlölködnek – írja a humenonlien.hu.








EZT OLVASTA MÁR?

X