Készülődnek a VI. Jótékonysági Katalin-bálra Csíkszeredában


-A A+

A Csíki Vállalkozók Egyesülete, és Magyarország Csíkszeredai Főkonzulátusa idén is közösen szervezi meg a jótékonysági Katalin-bálját 2019. november 23-án a Hargita Vendégváróban. Az esemény bevételeiből egészségügyi szolgáltatásokat és oktatási tevékenységeket fognak támogatni.

A jótékonysági céllal megszervezett bál résztvevői ebben az évben is szavazással dönthetnek arról, hogy melyik célt kívánják támogatni. Az est folyamán befolyt összeg ezen szavazatok függvényében oszlik meg a támogatottak között. Szavazni az online regisztráció keretében lehet, ahol a bál résztvevői és támogatói jelezhetik, hogy adományukból melyik célt kívánják támogatni.

A jótékonysági bál bevételéből a szervezők idén következő célokat támogatják:

  • Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházhoz tartozó Fizioterápia osztály eszközeinek korszerűsítése, valamint az Onkológia osztályra szükséges Infuzomat készülék beszerzése.
  • Romániai Magyar Nemlátók Egyesületének támogatása - magyar nyelvű, vakokra specializálódott gyógypedagógiai oktatás megvalósulásához való hozzájárulás.
  • A Gyimesfelsőlok-i Árpádházi Szent Erzsébet Római Katolikus Líceum eszközeinek korszerűsítése

A rendezvény keretében festmény-, bor és egyéb tárgyak aukciójára kerül sor, valamint újdonságként tombolahúzás is lesz. Az ezekből befolyt pénzösszeget szintén jótékony célra fordítják a szervezők.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni november 20-án 15:00 óráig lehet itt. Facebook esemény itt. További információk az office@csve.ro e-mail címen, vagy a 0744 706 606 telefonszámon kérhetők.
EZT OLVASTA MÁR?

X