Jogerős: 18 évre kerül rácsok mögé Baczoni Izolda gyilkosa


-A A+

Elutasította a nagyváradi Ítélőtábla a székelyhídi Baczoni Izolda meggyilkolásával vádolt Godja Sabin Cristiannak az elsőfokú ítélet elleni fellebbezését. A testület megerősítette a Bihar megyei bíróság döntését: a gyilkossággal vádolt férfinak 18 évet kell rácsok mögött töltenie.

A 2013-ban történt gyilkosság ügyében a jogerős ítéletet kedden mondta ki a nagyváradi Ítélőtábla – derül ki az intézmény honlapján közzétett adatokból.

Mint korábban megírtuk, a 23 éves Baczoni Izolda holttestét 2013. július 8-án találták meg Székelyhídon egy nádas mellett. A Kolozsvári Magyar Diákszövetség akkori irodavezetőjét előtte július 7-én hajnalban látták utoljára életben, Sabin Cristian Godjával együtt távozott egy szórakozóhelyről.

A vádak szerint egy vasúti töltésnél rátámadt Izoldára, akivel korábban viszonya volt. Az ügyészek szerint áldozatát megfojtotta, majd a holttestet elhúzta a nádasba, egy vizesárokig. Godja ellen 2013 októberében emeltek vádat, az alapfokú ítélet 2014 júniusában született.

 








EZT OLVASTA MÁR?

X